Eens moet de eerste keer zijn..

 

Dacht ik toen ik in januari 2012 dit domein registreerde. Een site waar ik mijn foto’s kon posten, waar ik mijn digitale visitekaartje kon achterlaten voor diegene die misschien wel eens geïnteresseerd zou kunnen zijn.

Nu ben ik bijna 3 jaar en duizenden foto’s verder, maar die site? Die is er nooit van gekomen. Tot nu.

Het moment waarop ik besloot om deze site dan toch maar up and running te krijgen dateert al weer van een paar maanden geleden, maar om dat om te zetten naar een daadwerkelijke actie en het ook echt te doen…

Misschien ben je per toeval op mijn site gekomen en heb je werkelijk geen idee wie ik ben. Nou, laat ik mijzelf dan even voorstellen: Hi! Kaylee Heemskerk. 21 jaar op deze planeet aan het rondhuppelen en mijn leven bestaat uit het vastleggen ervan. Door mijn camera maak ik heel wat mooie (en soms wat minder mooie) momenten mee, die ik graag deel. Iets wat enigzins lastig is als je geen eigen site hebt. Nu heb ik na heel wat aandringen van omstanders in september dan eindelijk een facebookpage voor mijn gemaakte foto’s ‘opgericht’ (die je overigens kunt bekijken en liken via deze link: kayleefotografeert), maar dat is het toch niet helemaal. Een eigen site zou veel chiquer zijn.

Dus, is dit het moment dat ik mezelf op deze manier blootgeef en in het diepe gooi.

Overigens maak ik niet alleen maar foto’s. Ik studeer ook. Jep, studentje. Wat ik studeer? Media & Entertainment management. Een studie die elke vorm van mediauiting bestudeerd en ons theorie leert die in de praktijk vaak een stuk anders wordt uitgeoefend. Een studie die mij heeft geleerd dat het vooral belangrijk is wat je aan werkervaring opdoet, in plaats van dat je kunt vertellen wat je hebt geleerd in de lessen van cross cultural management of tijdens je verplichte minor de bedrijfsondernemer.

Dat praktijkervaring veel belangrijker is dan dat wat je hebt geleerd, had ik al vroeg in m’n studie door. Maar, hoe begin je dan? In een klas met mensen die de studie kozen ‘omdat ze graag tv keken/evenementen bezochten/muziek luisteren” was ik een vreemde eend in de bijt toen ik vertelde dat ik radio zou gaan maken bij de EO. Radio? Ja, radio.

3,5 jaar verder en heel wat radiohoogte- (en dieptepunten) verder maak ik nu elke zondagmiddag tussen 4 en 6 radio bij de leukste omroep van de regio Leiden: UnityFM! Luisteren kun je via unityfm.

Een korte omschrijving over wie ik ben en wat ik doe. Die sprong in het diepe? Die heb ik bij deze gesprongen!

130839-1

Geef een antwoord