Waarom bloggen?


Ja, goeie vraag. Waarom bloggen? Om eerlijk te zijn heb ik de ballen verstand van bloggen, ik acht mezelf daar niet toe in staat en dat ik dit op het digitale papier krijg is al een groot wonder te noemen. En toch ga ik proberen om het vaker te doen, soms vergezeld van foto’s (want daar ben ik iets beter in), maar vooral met belevenissen uit mijn leven. Want ik ga natuurlijk geen waarbenjij.nu blog aanmaken als ik ook op mijn eigen site kan vertellen hoe het leven overzees is.

“Wacht. Wat zei je net?” Zul je misschien wel denken. Het staat er echt: “… hoe het leven overzees is.” Ja, echt. Overzees. Hoever? Heel ver. Down under ver. Australië! Tenminste, dat is de bedoeling.

Hoe ik zover ben gekomen? Dat leg ik later nog wel een keer uit, als ik de tijd neem om een keer een mega uitgebreide blog te schrijven. 😉

 

Maar ik sta nu wel op het punt om mijn reis wereldkundig te maken. Een reis waarvan ik hoop dat het de reis van mijn dromen wordt.

 

Wat ik ga doen? Ik ga een half jaar studeren in Australië. Op de Macquarie University in Sydney. En naast dat ik dus ga studeren daar, wil ik iedereen thuis ook op de hoogte houden van mijn belevenissen daar. Ik hoop dat het me gaat lukken, ik ga er in ieder geval mijn best voor doen! En jij? Jij mag meelezen!

 

If-you-can-dream-it-you-can-do-it

 

 

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *